logo skoleni-kurzy

REKVALIFIKAČNÍ KURZY, ŠKOLENÍ, SEMINÁŘE, ...
ŽÁDOST O KONTAKT ZAVOLEJTE MI, PROSÍM


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


Poznatky z kontrol a auditů efektivnosti a hospodárnosti - 1. VOX a.s.
Cílem kurzu je předat praktické zkušenosti z dlouholetého výkonu kontroly hospodaření. * • zjišťovaná neefektivnost a nehospodárnost, • příklady formulací ve zprávách a protokolech o kontrole, • příklady kritérií hospodárnosti a efektivnosti, • neobvyklé smlou

^

 

 

Viz také následující kurzy :
Další zlevněné kurzy

KDYŽ PRAVIDLA NEPLATÍ
- Komentáře a dotazy na školení/kurz


---(zatím žádný dotaz)---



[dotaz na školení/kurz] Formulář pro komentáře, dotazy a odpovědi


Dotaz ke kurzu: KDYŽ PRAVIDLA NEPLATÍ
text dotazu, ostatní data (tel/email) se samozřejmě nezveřejňují a nezobrazují, pouze budou přeposlána školící firmě

   ... a pro kontrolu zadejte prosím znova Váš email
Někdy je zadaná špatná emailová adresa a odpověď se vrátí, proto prosím zadejte email dvakrát

            



Chci poslat přihlašovací údaje na server skoleni-kurzy.eu
[Registrovat jako uživatele Ano/Ne]

Pokud jste přihlášeni, email nemusíte zadávat




Vložte potvrzovací kód Vložte číslo             

Pro změnu potvrzovacího kódu je možno znovu načíst stránku
Zpět ke kurzu

KDYŽ PRAVIDLA NEPLATÍ

PhDr. Miroslav Vymyslický, který mnoho let působil jako národní koordinátor krizového vyjednávání Policie ČR, vede tento výjimečný trénink spolu s lektory Interquality. Ve své praxi vyjednával s nájemným vrahem, s únosci, kteří drželi rukojmí, se sebevrahy. Osvojíte si účinné nástroje a detekční techniky pro odhalení a prolomení lži, jež vám pomohou v práci i v osobním životě. Výrazně zvýšíte svou odolnost proti manipulaci. Posílíte svou sebedůvěru. Vyzbrojíte se účinnou strategii pro jednání s psychopaty.

... Zpět ke kurzu  -> KDYŽ PRAVIDLA NEPLATÍ



INTERQUALITY, spol. s r.o.

Dlouholetá tradice úspěšné spolupráce s klienty a prestižní seznam prvotřídních referencí řadí Interquality k předním školícím a poradenským firmám na českém trhu. Naše úspěchy se opírají zejména o špičkovou kvalitu lektorů a konzultantů. Velmi si vážíme důvěry našich klientů. S některými z nich spolupracujeme bez přerušení již více než 20 let. Zpětná vazba a podněty, které získáváme od našich zákazníků, jsou motorem pro soustavné zlepšování kvality našich služeb a inspirací pro naše inovace. Pevně věříme, že pouze neustálé zvyšování kvality lidských zdrojů na straně jedné, a procesů a systémů na straně druhé přináší trvalou konkurenční výhodu. Proto poskytujeme integrovaná řešení, jež zahrnují jak „měkké ” , tak „tvrdé ” oblasti rozvoje. Klientům nabízíme trénink a poradenství v těchto třech oblastech: 1. Interní kurzy Rozvoj manažerských dovedností Rozvoj obchodních dovedností Řízení a zlepšování procesů a kvality 2. Projekty a poradenství Vedení a koučování Diagnostika Pokročilé formy vzdělávání Zlepšování kvality a Six Sigma 3. Veřejné kurzy Přestože většinu našich kurzů je možné objednat jako katalogové, více než devadesát procent našich vzdělávacích projektů jsou kurzy „šité na míru ” pro konkrétního klienta. Při návrhu tréninku vždy respektujeme záměry, priority a cíle klienta. Obvyklou praxí je např. to, že kromě „univerzálních ” modelových situací zahrnujeme do obsahu kurzů a do tréninkových materiálů i reálné problémové situace z praxe klientské společnosti. Zveme Vás k návštěvě webové prezentace na .interquality.cz, kde najdete informace o jednotlivých kurzech a dalších formách spolupráce. Garantujeme spolehlivost. Na trhu jsme synonymem spolehlivosti a stability. Pod stejným názvem a se stabilním týmem spolupracovníků poskytujeme již od roku 1993 služby nejvyšší kvality. V rozvoji našeho know-how spolupracujeme s prestižními vzdělávacími a tréninkovými institucemi po celém světě, což nám umožňuje poskytovat služby špičkové úrovně i našim klientům. Klademe důraz nejen na hluboké znalosti v oboru, ale především na způsoby jejich účinného využití v prostředí klienta. Podle požadavků klienta provedeme hodnocení praktických výstupů a přínosů vzdělávání - od změny znalostí/dovedností až po efektivitu vzdělávání v organizaci. Ručíme za časem prověřenou kvalitu služeb, jejímž důkazem jsou prvotřídní reference. Mezi klienty našich vnitropodnikových tréninkových programů patří více než polovina firem ze seznamu Czech TOP 100. Spolupracujeme i s organizacemi státní správy. Máme zkušenosti s prací na největších dosud realizovaných tréninkových projektech v ČR. Máme řadu zkušeností s účastí v mezinárodních projektech. Nabízíme profesionální a stabilní tým lektorů a konzultantů. Všichni naši lektoři a konzultanti jsou kmenovými zaměstnanci společnosti. To umožňuje řídit a neustále zlepšovat kvalitu výstupu pro klienty, jak po odborné, tak i po lektorské stránce.

INTERQUALITY, spol. s r.o.

Nové kurzy a školení od této školící firmy (RSS)
 
 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Školení: Daň z příjmů právnických osob online kurz v dubnu 2024 - on-line
^